Helpota elämääsi E-laskulla

Voit ottaa laskun vastaan sähköisenä laskuna verkkopankkiisi tai Netposti -palveluun tai perinteisenä paperilaskuna kotiisi. Tee E-lasku sopimus omassa verkkopankissasi ja nauti sen tuomista hyödyistä arjessasi. E-laskun tiedot ovat maksaessasi aina oikein ja osallistut vaivattomasti ympäristöstä huolehtimiseen. Huomioithan, että myös laskujen mahdolliset liitteet saat verkkopankkiisi laskujesi liitteenä. 
 

Laskutus

Sähkön, kaukolämmön ja maakaasun laskut perustuvat aina kulutukseen, mikäli asiakkaalla on etäluettava mittalaite ja laitteen etäluenta on onnistunut. Laskun eräpäivä muodostuu maksuehdon mukaan. Maksuehto sähkösopimuksilla on 14 vuorokautta. Veden, kaukolämmön ja maakaasun toimitussopimuksilla noudatamme kuluttaja-asiakkailla 21 vuorokauden ja yritysasiakkailla 14 vuorokauden maksuaikaa.
 
Vuoden 2014 alusta lähtien suurin osa mittalaitteista tulee olemaan etäluettavia. MinunEnergia -palvelusta voit käydä helposti tarkastamassa laskutilanteesi.

Voit itse valita montako laskua saat vuodessa

Sähkönkulutuksesi ollessa alle 2 000 kWh/vuosi suosittelemme laskutusjaksoksi kolmea kuukautta. Jos kulutuksesi on yli 2 000 kWh/vuosi, mutta alle 20 000 kWh/vuosi suosittelemme laskutusjaksoksi kahta kuukautta.
 
Kun kulutuksesi ylittää 20 000 kWh, suosittelemme kuukausittain tulevaa laskutusta. Voit muuttaa laskutusjaksosi MinunEnergia -palvelun kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.